Kunststof boeiboord

Bent u op zoek naar een nieuw boeiboord? Heeft u al eens gedacht aan een kunststof boeiboord?  Dit biedt veel voordelen ten opzichte van een boeiboord van hout. Kunststof boeiboorden nemen namelijk geen vocht op, en zullen dus niet gaan rotten of delamineren. Daarnaast is kunststof bestand tegen alle weersinvloeden (temperatuurverschillen, zon, wind en regen); de kwaliteit én de kleur blijven behouden, ook na langere tijd. En misschien wel het allerbelangrijkste: een kunststof boeiboord heeft nauwelijks onderhoud nodig. Repareren en opnieuw schilderen is niet nodig; het boeiboord hoeft alleen af en toe schoongemaakt te worden.

 

Unipanel boeiboorden

Unipanel panelen hebben geen nerfstructuur. Ze zijn volledig uniform van samenstelling, en zijn massief en door en door gekleurd. Bovendien is het materiaal zachter dan houten plaatmateriaal. Hierdoor zijn ze heel makkelijk te bewerken. Alle bewerkingen die met hout mogelijk zijn , zijn ook met Unipanel mogelijk, zoals zagen, frezen en schuren. Met Unipanel kunt u dus ook allerlei sierelementen toevoegen aan uw boeiboord.

 

Onzichtbare afwerking

De meest gebruikte manier om Unipanel bouwpanelen te monteren is schroeven. Hiervoor zijn een speciaal bitje, schroeven en afwerkdopjes ontwikkeld. De afwerkdopjes zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als het paneel zelf. Ze passen precies in het schroefgat en zorgen zo voor een onzichtbare afwerking.

 

Gratis proefpakket

Wilt u uitproberen of Unipanel ook voor jouw project geschikt is? Vraag dan een gratis proefpakket aan. U ontvangt dan een proefstukje van het Unipanel paneel, een proefsetje met het bitje en een paar schroeven en afwerkdopjes, en een brochure met alle informatie. Hiermee ontdekt u of Unipanel geschikt is voor uw boeiboord.