Dakkapel

De zijwang van een dakkapel staat altijd in weer in wind. Zijpanelen van hout verweren daardoor snel en zijn vaak na een jaar of vijftien aan vervanging toe. De dakkapel is tevens een moeilijk te bereiken plek, waardoor regelmatig onderhoud lastig is. Het gebruik van duurzame kunststof materialen is in dit geval aan te raden.

   

Diverse mogelijkheden

Door Unipanel verticaal op de zijwang te plaatsen, kan met één plaat al snel een groot oppervlakte worden bedekt. Bovendien is Unipanel makkelijk te bewerken: in vergelijking met bijvoorbeeld een HPL-plaatmateriaal kunt u met Unipanel makkelijk schuine hoeken zagen.

Unipanel wordt gekenmerkt door een massieve uitstraling van het materiaal. Daardoor kunnen ook moeilijke hoekjes zoals de negge van een terugliggend kozijn eenvoudig afgewerkt worden.

Door de eenvoudige manier van bewerken kunt u Unipanel in meerdere vormen toepassen. Naast verticale plaatsing van de panelen is het zelfs mogelijk om Unipanel te gebruiken als horizontale bekleding van de dakkapel.

Vraag een gratis promotiepakket aan

Het Unipanel promotiepakket bevat een monster van het Unipanel paneel, een Unipanel bitje, Unipanel schroeven en Unipanel afwerkdopjes. Daarbij zit een productblad met producteigenschappen, verwerkingsvoorschriften en brutoprijzen.

Gratis promotiepakket