Koof

Of u nu een ventilatiebuis af wilt dekken, de elektriciteitsleiding minder in zicht wil hebben of simpelweg een kookafzuiging wilt creëren: Unipanel leent zich uitstekend voor het maken van koven bij zowel renovatie- als nieuwsbouwprojecten. U kunt de koof ook voorzien van extra’s, zoals een sierlijst of ingebouwde spotjes voor verlichting.

   

Onzichtbare afwerking

Unipanel biedt een compleet afwerkingsconcept, waarmee plamuren, schuren en schilderen vanaf nu verleden tijd zijn. Het concept bestaat uit een bitje, schroeven, afwerkdopjes en een sealer. Deze speciale materialen zorgen er samen voor dat de schroeven onzichtbaar kunnen worden afgewerkt. Op deze manier levert u het project dus kant en klaar op!

Er zijn verschillende mogelijkheden om de kunststof Unipanel panelen aan elkaar te bevestigen. Zo kunt u de panelen bijvoorbeeld haaks op elkaar plaatsen, waarbij de voorkant van de koof uiteraard over de onderkant heen valt. Het is ook mogelijk om de hoek in verstek te maken.

Vraag een gratis promotiepakket aan

Het Unipanel promotiepakket bevat een monster van het Unipanel paneel, een Unipanel bitje, Unipanel schroeven en Unipanel afwerkdopjes. Daarbij zit een productblad met producteigenschappen, verwerkingsvoorschriften en brutoprijzen.

Gratis promotiepakket