Windveer

Met het plaatsen van een windveer zorgt u ervoor dat wind en regen niet onder de dakbedekking kunnen komen. Het is dan ook een onmisbaar onderdeel van het dak. Windveren zijn niet alleen functioneel, maar vormen tegelijkertijd het aangezicht van de woning.

   

Onderhoudsarm

Met de bouwpanelen van Unipanel creëert u een kunststof windveer die dankzij het massieve kunststofmateriaal en het gladde oppervlak weinig onderhoud vraagt. Vuil kan zich namelijk nauwelijks hechten en bovendien zijn de panelen goed afwasbaar. Een onmisbaar aspect voor een toepassing als deze, omdat de windveren door de hoogte niet altijd even makkelijk bereikbaar zijn.

Decoratieve lijst

Om de woning een fraai aangezicht te geven, kan de kunststof windveer worden voorzien van decoratieve lijst. Omdat Unipanel geen nerfstructuur heeft en uniform van samenstelling is, is het uitstekend te frezen. Zo creëert u in een handomdraai een geschulpte windveer.

Vraag een gratis promotiepakket aan

Het Unipanel promotiepakket bevat een monster van het Unipanel paneel, een Unipanel bitje, Unipanel schroeven en Unipanel afwerkdopjes. Daarbij zit een productblad met producteigenschappen, verwerkingsvoorschriften en brutoprijzen.

Gratis promotiepakket