Windveer

Met het plaatsen van een windveer zorgt u ervoor dat wind en regen niet onder de dakbedekking kunnen komen. Het is dan ook een onmisbaar onderdeel van het dak. De windveer is niet alleen functioneel, maar vormt tegelijkertijd het aangezicht van de woning.

   

Onderhoudsarm

De kunststof bouwpanelen van Unipanel vragen dankzij het massieve kunststofmateriaal en het gladde oppervlak weinig onderhoud. Vuil kan zich namelijk nauwelijks hechten en bovendien zijn de panelen goed afwasbaar. Een onmisbaar aspect voor een toepassing als deze, omdat de windveer door de hoogte niet altijd even makkelijk bereikbaar is.

Decoratieve lijst

Om de woning een fraai aangezicht te geven, kan de windveer worden voorzien van decoratieve lijst. Omdat Unipanel geen nerfstructuur heeft en uniform van samenstelling is, is het uitstekend te frezen. Zo creëert u in een handomdraai een geschulpte windveer.

Bekijk de projecten met Unipanel

Vraag een gratis promotiepakket aan

Het Unipanel promotiepakket bevat een monster van het Unipanel paneel, een Unipanel bitje, Unipanel schroeven en Unipanel afwerkdopjes. Daarbij zit een productblad met producteigenschappen, verwerkingsvoorschriften en brutoprijzen.

Gratis promotiepakket