Kunststof boeidelen

Met kunststof boeidelen is regelmatig onderhoud zoals reinigen, repareren en opnieuw schilderen verleden tijd. Hoewel dakranden en -goten veel te verduren hebben (door temperatuursverschillen en de invloed van zon, wind en regen), behouden kunststof boeidelen hun vorm, kleur en kwaliteit. Kunststof boeidelen nemen geen vocht op, ze zullen dan ook niet afbladderen of delamineren. Daarnaast verkleurt een kunststof boeideel niet door de inwerking van (zon)licht.

 

Unipanel boeidelen

Voor het maken van boeidelen is Unipanel een zeer geschikt materiaal. Unipanel is een massief en homogeen materiaal dat rotvrij, vochtbestendig en onderhoudsarm is. Het maken en monteren van kunststof boeidelen in Unipanel is eenvoudig. Het materiaal is te bewerken als hout, met dezelfde gereedschappen.  Zagen, frezen, boren en schuren is geen probleem, zodat kunststof boeidelen van Unipanel altijd in de gewenste maat en vorm
te realiseren zijn.

 

Onzichtbare afwerking

Met het speciale Unipanel afwerkingssetje, bestaande uit schroeven, een bitje en afwerkdopjes, kunt u de kunststof boeidelen onzichtbaar afwerken. Hierdoor hoeft u niet meer te plamuren, schuren en schilderen!

 

Geschikt voor elke situatie

Elk project is uniek en vraagt om een specifieke toepassing. Of het nu gaat om plat dak van een garage, uitbouw of dakkapel, of een hellend dak van een woning of schuur; in elk van deze situaties kunt u Unipanel toepassen voor de dakrand. Ook behoren zowel een dakrand zonder overstek als een dakrand met overstek tot de mogelijkheden.