Schroeven

De meestgebruikte manier om Unipanel bouwpanelen te monteren is schroeven. Doordat voorboren bij Unipanel vaak niet nodig is, zijn de panelen snel te monteren.

   

Onzichtbare afwerking

Unipanel biedt een compleet afwerkingsconcept, waarmee plamuren, schuren en schilderen vanaf nu verleden tijd zijn. Het concept bestaat uit een bitje, schroeven, afwerkdopjes en een sealer.

Het bitje, dat speciaal is ontwikkeld voor de Unipanel schroeven, zorgt ervoor dat de schroeven 5 mm in het paneel worden verzonken en dat het paneel niet beschadigd tijdens het schroeven.

De Unipanel afwerkdopjes, die van hetzelfde materiaal gemaakt zijn als het paneel zelf, passen dankzij hun conische vorm precies in het schroefgat en zorgen zo voor een onzichtbare afwerking. Met de Unipanel sealer kunt u de gezaagde kanten coaten en beschermen tegen vuilaanhechting.

Unipanel dakranden

Vraag een gratis productpakket aan

Het Unipanel productpakket bevat een monster van het Unipanel paneel, een Unipanel bitje, schroeven en afwerkdopjes. Daarbij zit een productblad met voorbeelden van toepassingen, producteigenschappen en verwerkingsvoorschriften.

Gratis productpakket
Unipanel productpakket